Skip to main content

Gebruik uw business
unit zoals u dat wilt

The View Hoofddorp. Eén toren met een duidelijk doel. Ondernemers en gebruikers ontzorgen en faciliteren. Met het full-service concept onderscheidt The View zich van andere bedrijfsverzamelgebouwen.

Het ontwerp en de indeling van uw business unit geven u alle vrijheid om deze te gebruiken zoals u dat wilt. Daarmee creëert u een ideale werkplek. Werkplaats, bedrijfsruimte of opslagplaats? U bepaalt zelf hoe u de begane grond en de verdieping gebruikt. Als u wilt kunt u van de verdieping zelfs een kantoor maken.

Een handige gemeenschappelijke ruimte

Op zestien meter hoogte, realiseren we een volledig luxe ingerichte gemeenschappelijke ruimte voorzien van een lounge, keuken, toiletten, office-werkplekken en een dakterras met een fantastische ‘view’. Zo heeft u de mogelijkheid om uw eigen unit, zowel de begane grond als de verdieping, volledig als werkplaats te benutten.

Altijd een schone en veilige omgeving

Op het bedrijvenpark komt een full-service parkmanagement. Dit is het aanspreekpunt voor de ondernemers. Het parkmanagement zorgt er bovendien voor dat het bedrijventerrein schoon en veilig is. Naast kwalitatief hang- en sluitwerk brengen wij ook energiezuinige verlichting aan. Op het terrein bevinden zich circa 50 strategisch geplaatste camera’s en 2 kentekenherkenningscamera’s die 24 uur per dag, 7 dagen per week bewegingen registeren. Alle gebruikers krijgen een toegangspas waarmee de slagboom te bedienen is. De bezoekers ontvangen van de gebruiker een code om het park te betreden. Zo worden alle bezoeken geregistreerd. Wel zo veilig.

Een uiterst duurzaam gebouw

Bij de ontwikkeling van The View is veel aandacht besteed aan het aspect duurzaamheid. Het gebouw wordt dan ook opgeleverd met een BREEAM certificering. Hiermee wordt de duurzaamheid van het gebouw aangegeven, waarbij wordt gelet op materiaal- en energiegebruik en op de leefbaarheid van het gebouw en de omgeving. De verhuurder streeft hierbij naar het hoogst haalbare certificaat.

Interesse?

The View heeft een divers aanbod aan business units voor verhuur. Bekijk het aanbod en de prijzen.

Get info & prices